FREE Shipping on orders above €150,-

Hoe microdosen hielp mijzelf beter te behandelen

Ten eerste wil ik onderstrepen dat het gebruik van de microdosing eenheden super makkelijk was met het schaaltje, hoewel ik na twee keer wegen wel wist hoeveel ik moest hebben. Ik zelf heb een hogere dosis genomen dan aanbevelen werd en heb daarvan hele prettige effecten van ondervonden.

Ikzelf heb de twee-dagelijkse dosering verhoogd naar een dagelijkse dosering. Ik stapte er heel open in met de gedachte, als ik er niets van merk, dan gaat mijn fysieke gezondheid er vast op vooruit! En hoewel ik prettige mentale/emotionele ervaringen heb gehad, geloof ik nog steeds dat ook mijn fysieke gezondheid erop vooruit is gegaan.

Een ding dat ik zelf sterk ervoer, was een soort warm fuzzy feeling, die ik ook heb ervaren wanneer ik een normale, volledige dosering naam, een beetje als aan het begin van een paddo trip. Deze soort warme/fuzzy feeling duurde over het algemeen een uur of 4/5. Mijn emotionele staat was doorgaans zeer mild en open en ik voelde mij een beetje zweverig (zonder dat het voelde met mijn voeten van de grond af te zijn gekomen). Ik merkte dus op een emotioneel vlak meer openheid, maar ook een groter gevoel van liefde. 

Ik bemerkte dat de gedachten die ik doorgaans had (ik werkte toendertijd aan een schilderklus), aanzienlijk milder en liefdevoller waren dan 'normaal'. Soms merk ik tijdens het werk op dat ik het bewustzijn van mijn lichaam en het moment een beetje verlies, maar met de microdosing van ER, voelde ik me ook meer in mijn lichaam.

Iets anders dat ik opmerkte, is dat ik ten gevolge van het voelen van meer (zelf) liefde, mijn gewoontes ook iets veranderde. Dat kwam vooral doordat het me inspireerde op verschillende manieren mezelf beter te behandelen. Beter eten, beter bewegen en op een bewuste manier, liefdevoller tegen mezelf praten en me tegen mezelf opstellen. 

Ik heb een deel van de benefits die omschreven worden op de website zelf ook ervaren. Het opheffen van negatieve denkpatronen, een duidelijkere visie, meer motivatie, hogere productiviteit en meer balans. Ook leefde ik dus meer in het moment , een groter gevoel van eenheid, meer vredig gevoel, grotere intuïtie (het bewustzijn ervan, maar ook het uitdragen ervan en het vertrouwen erop). 

Ook op therapeutisch gebied kan ik microdosing aanbevelen, de therapeutische voordelen gaan eigenlijk hand in hand met bovengenoemde voordelen, maar wat ik zelf ook ervoer is meer loslaten van verslavingsgedrag, minder stress, minder gevoel van depressie, minder gespannenheid en groter gevoel van emotionele balans.

Hoewel ik dus in die tijd wel flink door heb gewerkt, heb ik toch veel voordelen van de microdosing therapie gehad en kan me ook bv. goed vinden in een groter 'inner harmony', groter gevoel van welzijn en meer zelfreflectie.

Het is nu een tijdje geleden dat ik de periode van microdosing in ben gegaan en het heeft me als een van de factoren in mijn leven zeker bijgedragen aan de ontwikkeling van meer zelfliefde. Deze liefde straalt zich ook uit naar anderen.

Al met al kan ik het zeker aanbevelen, maar wel als inspiratie en niet ter vervanging van zelf-ontwikkeling. Ik denk dat het heel belangrijk is om daarnaast andere verdiende practises te doen, zoals meditatie of andere vormen die voor jou je meer in een staat van ontspanning en flow brengen.


Emiel"

1 comment

  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    hblolspjvs

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published