FREE Shipping on orders above €150,-

Kwijt raken van trauma met microdosen

Ik ben begonnen met micro doseren, om dichter tot mezelf te komen en mijn jeugd trauma's te kunnen verwerken.

Ik heb deze altijd ontkent, maar de laatste jaren haalde het me steeds weer in. Dat betekend dus, tijd om te verwerken door middel van meditatie en terugkijken op het verleden. Micro doseren leek mij de oplossing, dat was ook zo!

Het is even afwegen wat een goede dosering is, iets teveel maakte me misselijk en bij te weinig had ik er geen baat bij . Dat is even een proces waar je in het begin doorheen moet, maar dat was snel uitgevogeld. Eenmaal begonnen gaf het een positieve draai, eigenlijk had ik het gevoel dat het micro doseren  een anti depressieve werking heeft. Je ziet zaken in een ander daglicht en vanuit een ander perspectief, zo kan je zaken dus ook op een andere manier aanpakken. Dat was voor mij ook een hele belangrijke bijkomstigheid en één van de voornaamste redenen waarom ik dit middel ben gaan gebruiken. Ik liep vast in de manier waarop ik zaken en mijn verdriet aanpakte,  maar heb het door middel van micro doseren anders aangepakt.


Dit heeft mij geholpen,  zaken op te lossen en af te ronden en een nieuw pad op te gaan. Een nieuw en positieve weg, waarop ikzelf heel veel positieve verandering mee maak.

Ik zou het iedereen gewoon aan raden te proberen, let wel goed op de bijsluiter voor wanneer het afgeraden wordt. Ik ben er laks in geweest, door het advies in de wind te gooien uit te kijken bij geestelijke disbalans, maar ik snap nu dat het heel belangrijk is. Het versterkt je emoties en gevoelens, dus wees wijs en hou er rekening mee .

Ik ben heel erg tevreden met Earth resonance en zou het oprecht aanraden wanneer je er geïnteresseerd in bent!

Veel succes,

Emmely

 

Iedere week krijgen wij brieven ingezonden, we kiezen er 1 uit om hier te plaatsen. Jouw ervaring delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

1 comment

 • Na al een aantal jaren veel interesse te hebben in microdosing, ging ik het dan eindelijk doen. Een paar maanden geleden had ik al een verpakking besteld, maar tegen de tijd dat ik er aan wilde beginnen, was de ‘best before-datum’ inmiddels verstreken. (Superstom, niet op gelet). Maar ik dacht het kan vast geen kwaad, aangezien het mooi vacuüm verpakt is.

  Eigenlijk wilde ik het puur uit interesse gaan proberen (niet omdat ik depressief ben, angstaanvallen heb of wat dan ook). Wel dacht ik dat het wel eens goed zou kunnen helpen tegen de stress die ik de laatste tijd ervaar door de hele situatie die momenteel gaande is in de wereld. Ik maak me veel zorgen om de toekomst.

  Vol goede moed begon ik met de laagste dosis Psilocybine op dag 1. Hiervan dacht ik een licht tintelend gevoel waar te nemen, een soort excitement. Spannend dus! Om de dag verhoogde ik de dosis, in de eerste paar dagen soms wat misselijk/katerig gevoel. Dus dat doseren was in het begin nog wel even puzzelen. Zeker ook omdat de houdbaarheidsdatum eigenlijk nét verstreken was, zat het idee in mijn hoofd dat het misschien iets in kracht zou zijn afgenomen, geen idee of dit echt zo is, maargoed ;)
  Na een week was ik eigenlijk al wel gewend aan het stofje en waren er geen katerige gevoelens meer. Top!

  Naarmate de dagen vorderden begon ik te merken dat ik me in vlagen erg kalm en vredig voelde, ondanks mijn zorgen over de toekomst. Het voelde allemaal okee en niets was meer echt erg.

  Het spirituele in mij is erg naar boven gekomen in deze periode, waardoor ik meer rust heb gevonden in mijzelf. Ik voel me van een rups een vlinder worden, en dat zorgt voor acceptatie en zelfliefde. Dat straal ik dan ook weer uit naar anderen :)

  Nu is mijn microdose maand voorbij en ben ik van plan om in het begin van het nieuwe jaar weer te beginnen met een nieuwe maand. Dit keer met een verse dosis die niet ‘over de datum’ is. Ben benieuwd of ik dan nog meer merk of andere ervaringen heb :)

  Kortom, erg tevreden! Zeker de moeite waard om te proberen of het werkt voor jou.

  Billy

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published