FREE Shipping on orders above €150,-

Earth Resonance en innerlijke rust door microdosing

Toen ik Earth Resonance ontdekte voelde ik direct een drang om bij ze te gaan bestellen. 
Na al meerdere positieve verhalen online en offline over psilocybin microdosing gehoord te hebben, vond ik het nu tijd om het zelf te ervaren.
Ik bestelde het en kreeg het al gauw geleverd aan huis. Mooie verpakking en duidelijke aanwijzingen / tips hoe het microdosing het beste werkt. De psilocybin was goed vacuüm verpakt. 
Na een intentie opgeschreven te hebben, begon ik op 1 augustus. Om de dag nam ik 's ochtends voor ontbijt een stukje ervan. Het is niet heel smakelijk, maar het is zeker te doen. 
Gedurende de maand merkte ik dat ik wat stabieler was qua innerlijke rust, tevredenheid met het leven, en had vrijwel geen last van anxiety (waar ik vroeger best veel last van had). 
Ik heb, ondanks dat het werd aangeraden om dit niet te consumeren, wel af en toe een koffietje of een biertje gedronken.. maar denk dat dit niet mijn ervaring heel erg heeft beïnvloed. 
Wel heb ik elke dag 30 min gemediteerd, en was ik ook veel te vinden in het park tussen de bomen.
Over het algemeen was mijn ervaring erg fijn en ik zal het zeker iedereen aanraden om ook te proberen. Ik heb geen nare after-effects nu ik het niet meer neem. 
Alana 
Iedere week krijgen wij brieven ingezonden, we kiezen er 1 uit om hier te plaatsen. Jouw ervaring delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published