FREE Shipping on orders above €150,-

Microdosen en het gevoel van eenheid vinden

'Ik ben ontzettend blij dat ik jullie heb gevonden. Het product wordt zo mooi aangeleverd, dankzij het vacuum sealen merk je dat het goed vers blijft. Ik denk dat jullie echt op het juiste moment in de spotlight zijn komen te staan. We zitten met z'n ALLEN, dus als eenheid (geen aparte delen) in een onduidelijke, vreemde tijd. Dit vereist veel van een mens en dus is het zo mooi dat iets als psilocybine het gevoel van eenheid zo duidelijk kan terug brengen.

Het is echt een zetje in de rug en een middel wat helpt je hart onwijs te openen. Het fijne hier aan is ook dat het duidelijk ondersteunt en je er niet afhankelijk van word of een gevoel van verslaving ervaart. Zelf heb ik hier veel plezier mee gehad, ik raad ook aan het in combinatie met dagelijks 30min sport/meditatie te combineren, heerlijk effect krijg je dan.

Een gevoel van vertrouwen en rust komt over je en je gelooft in de weg van het universum en leert de gebeurtenissen om je heen gemakkelijker accepteren.  Het is een paddestoel, een deel van de natuur een deel van onszelf dus eigenlijk, het is gewoon iets wat groeit uit de aarde en dit is wat het zo heerlijk betrouwbaar en letterlijk 'down to earth' maakt. Ik raad echt iedereen aan te journallen en te mediteren als onderdeel hiervan voor een nog mooiere harmonie. Ik heb het zelf reeds aangeraden aan meerdere vrienden en dat doe ik echt omdat ik het als onschuldig en tegelijkertijd krachtig ervaar. Je hebt echt niets te verliezen bij het uitproberen van dit product, try it!

Eerlijk gezegd denk ik dat je altijd een beetje twijfelend bent bij het proberen van iets nieuws, maar ik wil je op het hart drukken, ga er met vertrouwen in. Dat vertrouwen zal zich verwarmen en uitbreiden. De eerste keer dat ik het nam, voelde ik zo'n warmte rond mijn hart. Ik weet niet of je de instagram filters kent met die sterretjes alsof alles glinstert, nou zo'n soort effect heeft het. Het is alsof je veel meer kan 'surrenderen' (het woord overgeven is zo dubbelzinnig) loslaten en meer in het moment kan zijn. Een mellow, vertrouwd en geborgen gevoel. Daarnaast ook echt euforisch op het hoogtepunt van uitwerking. Vandaar dat ik sport op dat moment of een rondje de natuur in fiets, ook aanraders. Ik kan je nog veel meer vertellen, maar weet je wat, geef het een kans. Breng de eenheid terug in tijden van eenzaamheid en verdeelheid''
Lieve groetjes,
Sarah
             
Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published