GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Hoe u uw microdosis kunt optimaliseren met Immuno Defense+

Voordat u gaat microdoseren met psilocybine, is het belangrijk om voor uw darmen te zorgen in de zogenaamde pre-cyclus . Dit kan u een positievere en nuttigere ervaring opleveren. De darmen, ook wel het ‘tweede brein’ genoemd, hebben een eigen zenuwstelsel en hebben een directe invloed op uw mentale en fysieke gezondheid . 

1. Absorptie

Het darmmicrobioom kan de absorptie en het metabolisme van psilocybine in de darmen beïnvloeden, wat een impact zou kunnen hebben op de farmacokinetiek en farmacodynamiek ervan.
  
2. Serotonine

Psilocybine wordt gemetaboliseerd tot psilocine, een serotoninereceptoragonist en psychoactieve effecten. Het darmmicrobioom speelt mogelijk een belangrijke rol bij de productie en het metabolisme van serotonine, wat de effecten van psilocybine zou kunnen beïnvloeden.


3. Microbioom-hersenas
Het is bekend dat het darmmicrobioom met de hersenen communiceert via de microbioom-darm-hersen-as, en er zijn aanwijzingen dat het darmmicrobioom de reactie van de hersenen op stress, angst en depressie kan beïnvloeden. Sommige onderzoeken suggereren dat psilocybine ook kan interageren met het darmmicrobioom om de hersenen te beïnvloeden en de stemming en mentale toestand te moduleren. f februari 2023

Hoe kun je een gezond darmmicrobioom behouden om de voordelen van microdosering met psilocybine te maximaliseren?
 
Het antwoord ligt in het aanvullen van uw dieet met ' Immuno Defense + ', een unieke mix van vier krachtige medicinale paddenstoelen: Lion's Mane, Reishi, Chaga en Turkey Tail.


DE 5 BELANGRIJKSTE VOORDELEN
 van Immuno Defense+

Ondersteunt de darmgezondheid
De medicinale paddenstoelen in Immuno Defense + bevatten bètaglucanen, waarvan bekend is dat ze de darmgezondheid ondersteunen door de groei van nuttige bacteriën in de darmen te bevorderen.

Bevordert een gezond immuunsysteem
De paddenstoelen in Immuno Defense+ bevatten antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen die een gezond immuunsysteem helpen ondersteunen.

Brengt darmbacteriën in evenwicht
De mix van paddenstoelen in Immuno Defense+ helpt de darmbacteriën in evenwicht te brengen en een gezond darmmicrobioom te behouden.

Ondersteunt de geestelijke gezondheid
De medicinale paddenstoelen in Immuno Defense + bevatten verbindingen waarvan is aangetoond dat ze de geestelijke gezondheid ondersteunen en stress en angst verminderen.

Verbetert de spijsvertering
Het is aangetoond dat de paddenstoelen in Immuno Defense + de spijsvertering verbeteren en een opgeblazen gevoel en constipatie verminderen.

Concluderend: als je geïnteresseerd bent in microdosering met psilocybine, is het belangrijk om prioriteit te geven aan je darmgezondheid.

30% KORTING

Kortingscode: GUT30
Korting is geldig t/m woensdag 8 februari 2023

Optimaliseer uw cyclus
Het aanvullen van uw dieet met Immuno Defense+ kan u helpen een gezond darmmicrobioom te bereiken, wat op zijn beurt de voordelen van microdosering met psilocybine kan maximaliseren.
Met zijn unieke mix van vier krachtige medicinale paddenstoelen is Immuno Defense+ het perfecte supplement voor diegenen die hun microdose-ervaring naar een hoger niveau willen tillen.