FREE Shipping on orders above €150,-

Een deel van de effecten is gebleven na een maand te microdosen

Via Facebook kwamen een aantal advertenties voorbij van Earth Resonance. Ik was onder de indruk van de boodschap en advertenties. Nadat mijn vragen via Messenger snel, helder en vooral leuk beantwoord waren besloot ik psilocybin te bestellen. Ik had al ervaring met halucinerende paddestoelen, maar geen ervaring met microdosing. Daarom besloot ik het schema van Earth Resonance aan te houden.

 

Voor de eerste 2 of 3 microdosissen was ik aan het zoeken naar de juiste hoeveelheid. De eerste microdosis merkte ik niks en de tweede dosis op dag drie merkte ik tijdens mijn werk iets teveel. Ondanks dat ik op die dag mij mentaal niet scherp voelde bleek ik einde van de dag een ontzettend productieve werkdag gehad te hebben. Tijdens een overleg was het een beetje vervelend om het idee te hebben dat ik het gesprek niet altijd goed kon volgen. Ik kon er gelukkig ook om lachen. 

 

Einde van de eerste week had ik de juiste dosis gevonden en bouwde ik de hoeveelheid langzaam op. In de weken tijdens het microdosing werd ik meer en meer zorgeloos, ik had niet langer de constante stroom aan gedachtes en kon beter op mijn gevoel en intuïtie vertrouwen. Dingen voor de meeste mensen ingewikkeld zijn om over te praten had ik nu gemakkelijk een gesprek over. Op de meeste momenten in de microdosing maand had ik een gevoel van verliefdheid, alleen niet gericht op één persoon (zoals gebruikelijk is) maar op alles en iedereen om mij heen. Nu klinkt het alsof ik high, hallucinerend of stoned was, alleen dat was niet het geval. Ik merkte geen verandering in mijn reactievermogen, zintuigen of waarneming. Wel keek ik vanuit een nieuw perspectief op het leven. Dit perspectief ken ik vooral vanuit compassie meditaties, alleen verdwijnt het gevoel sneller dan met microdosing. De effecten waren ook op de dagen dat ik geen psilocybin innam duidelijk te merken. 

 

De kern van mijn intentie was om meer in actie te komen en verandering in mijn leven te brengen. Mijn leven is namelijk al een tijd lang ontzettend prettig en comfortabel, alleen voelde ik dat ik een nieuwe uitdaging nodig had op allerlei vlakken in mijn leven. Tijdens het microdosing heb ik hier een kleine start mee gemaakt, maar zodra de maand microdosing klaar was ging het als een speer. Ik heb allerlei zaken al ten goede verandert en er lijkt geen einde aan te komen. Ik weet niet of dit komt door het effect van de psilocybin of door bewust een langere periode een middel in te nemen en daarbij iedere keer bewust te zijn van de intentie die ik gezet had.

 

Na de maand microdosing is een deel van de effecten gebleven. Ik heb minder zorgen, ben minder gehaast, meer proactief en over het algemeen ben ik meer tevreden over het leven. Het verliefdheid gevoel zakt wel iedere week iets verder weg en dat is jammer. De intenties die ik heb gezet zijn voor een groot deel hard onderweg om een nieuwe realiteit te worden.

 

Nu, ongeveer 2 maanden later heb ik zin om weer te beginnen met microdosing. Alleen dit keer voor een iets langere periode. Ik ga proberen om 2x per week een microdosis dag te plannen. Eerst heb ik op Google gezocht naar andere aanbieders van psilocybin en dit bijna besteld. Alleen wordt het dan niet hersluitbaar verpakt. Ook wordt het niet biologisch gekweekt, iets wat ik heel belangrijk vind. En misschien wel het belangrijkste: Ik geloof dat Earth Resonance het beste met mij voor heeft en ik wil het bedrijf dat mij heeft geholpen om te starten met microdosing blijven helpen door psilocybin daar te bestellen.

 

Een hele fijne dag gewenst en ter reminder: jullie doen top en belangrijk werk!

Daniël

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published