FREE Shipping on orders above €150,-

Microdosen bracht mij rust

Ik heb een maand lang om de dag een micro dosering psilocybine genomen. Ik heb een micro weegschaal gekocht, ben eerst twee weken afgekickt van koffie (dat vond ik heel moeilijk en bleef ik de hele periode moeilijk vinden) en ben begonnen. Mijn intentie was om wat minder verstrikt te raken in mijn gedachten en ego-dingen.
Ik merkte in de eerste week dat ik heel mild werd voor mezelf en voor anderen. Het was heel makkelijk om met mij om te gaan. Het was ook makkelijk om de mooie dingen in de wereld te zien. In de tweede week ontdekte ik dat gedachtegangen die voorheen uit de hand liepen, begonnen en dan weer oplosten. Daardoor ontstond er heel veel ruimte en rust. Er was minder piekeren.
Ik zag de mooie kant van veel dingen. In de derde week had ik soms een beetje twijfel. Of iets echt wel zo mooi was als ik het zag. Ik vroeg zelfs af en toe aan mijn man dingen als, zie je deze steen, ik vind die heel mooi maar zie jij dat ook? Meestal vond hij dat dan ook. Ik moest er gewoon aan wennen dat ik zo positief over alles was. Soms voelde ik me ook een beetje vlak daardoor. Alle scherpe pieken en dalen waren wat rustiger en vlakker. Eigenlijk bracht dat heel veel rust, maar ik moest daar echt aan wennen.
Na de twee maanden gebeurde er weer allerlei dingen die pieken en dalen veroorzaakten, het effect van de paddestoelen is helaas niet blijven hangen. Maar het was fijn en rustig om te merken hoe het kan zijn en ik raad iedereen aan om het eens te proberen.
Elke
Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published