FREE Shipping on orders above €150,-

Mijn persoonlijke ervaring met Earth Resonance en de voordelen

Mijn naam is Saskia. Ongeveer 3 maanden geleden besloop mij het gevoel dat mijn leven op bepaalde vlakken vast zat. Ik leefde een beetje op autopiloot; werken, Netflix en slapen. Ik ben sinds vorig jaar bezig met een opleiding maar door Corona zijn alle lessen online, als je het al lessen kunt noemen. Ook waren de sportscholen dicht, dus beweging zat er ook niet in. Door deze omstandigheden zakte mijn motivatie naar -50. Ik had geen zin meer om iets te ondernemen.

Ook was de nare gewoonte om alcohol te drinken er weer flink ingeslopen en het begon uit de hand te lopen. Ik dronk iets te vaak, iets teveel.
Ook at ik erg ongezond en was ik
te luiom voor mezelf te koken.
Ik voelde me steeds verder weg raken van mezelf dan ooit.

Ook op spiritueel gebied voelde ik me vastgelopen. Geblokkeerd door mijn eigen destructiviteit.

Nadat ik dit besefte bereide ik me voor op de volle maan. Tijdens de volle maan heb ik doelen en veranderingen opgeschreven die ik wens te zien voor mezelf.

Een halve week later scroll ik nietsvermoedend door Facebook, je kent het wel. De tijd doden. Een gesponsord bericht van Earth Resonance kwam voorbij. The best microdose experience.
Ik had in mijn omgeving al vaker gehoord van microdosen maar mezelf nog nooit hierin verdiept.
Ik begon te lezen op de website wat het product precies inhoudt. Toen ik de
health benefitsbegon te lezen raakte bijna al deze punten mij. Het voelde alsof het universum mij dit product stuurde om mijn doelen te bereiken.

De dagen hierna las ik bijna elke dag de website, zocht meer op over microdosen en besprak dit met meerdere vrienden. Een kameraad en ik besloten dit samen te starten en plande de exacte datum om te beginnen.

Op 3 augustus heb ik in de avond mijn eerste dosis van 0,3 gr genomen. Voordat ik het innam heb ik intenties voor mezelf op papier gezet. Ook ben ik begonnen met een logboek bijhouden over hoe ik me voel m.b.t. stemming, lichaam en werk.
Een uur na inname merkte ik dat ik aandachtiger aan het lezen was en ik had het gevoel dat de informatie wat ik las ook daadwerkelijk binnenkwam. Die nacht heb ik erg onrustig geslapen, het voelde alsof mijn lichaam sliep maar mijn geest wakker was.

De dag erna voelde ik me niet optimaal, ik voelde me afgezwakt, prikkelbaar en afwezig.

De volgende dosis (0,44 gr) heb ik in de ochtend genomen op een lege maag. Na inname ben ik gaan mediteren, heb gezond ontbeten en heb huishouden gedaan. Deze dag voelde aanzienlijk beter dan de eerste dag. Ik voelde me lekker in mijn vel en ik was tevreden met wie ik ben.

Dag 4 voelde ik me na het gaan van de wekker vrijwel meteen paraat. Klaar om de dag te beginnen. (normaliter heb ik moeite om uit bed te komen). Tijdens de meditatie van die dag ben ik tot inzichten gekomen op het gebied van mijn ambities. Ook heb ik die dag een aantal uren aandachtig gelezen in een boek (hier had ik voorheen geen rust voor). Deze dag voel ik me tevreden, blij met mezelf en ervaar totaal geen stress.

Voor mijn gevoel ging het ophogen van de dosis met 0,1 gr. te langzaam dus als 3e dosis heb ik 0,66 gr. genomen en ben daarna een flinke wandeling van 3 uur gaan maken in de bossen. Het was heerlijk en alles voelde vredig en kalm. Ik stond sterk in mijn schoenen en ik voelde me gelukkig. Ik merkte dat ik door de dag heen veel meer energie had als voorheen.

Uiteindelijk heb ik opgehoogd tot 1,5 gr. Na een uur merkte ik dat ik meer details in de bomen zag en in mijn kat die zich naast mij lag te wassen. Opgevolgd door een hevige energyboost vanuit mijn kern. Ik denk dat dit de maximale dosis was.

Sinds de start van het microdosen ben ik gezonder en regelmatiger gaan eten. Ook ben ik weer begonnen met sporten. Ik sta op tijd op en geniet echt van de dagen. Ik heb motivatie om dingen te doen en te ondernemen.
Ik mediteer elke dag, van 10 minuten tot 60 minuten. Mijn hoofd is leeg en mijn gevoel is kalm. Mijn collega
s zeggen dat ik er zenuitzie en ervaren mijn aanwezigheid als kalm en prettig.

Voor mijn gevoel ben ik meer in contact met mijn hogere zelf.
De
Health benefitsvan Earth Resonance kan ik bijna allemaal afvinken als voldaan.

Ik ervaar dit product als zeer positief en ik ben van plan het in November nog eens te gaan gebruiken. 

Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

1 comment

  • Dankjewel voor je mooie bericht ik heb een soort gelijke ervaring gehad

    Robert

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published