FREE Shipping on orders above €150,-

Mijn persoonlijke ervaring met Earth Resonance en ADHD

Mijn naam is Marie-Sofie. Graag deel ik mijn eerste ervaringen met Earth Resonance, Natural Psilocybine.

Een maand geleden ben ik voor het eerst begonnen met Microdosing en heb daarvoor gebruik gemaakt van Earth Resonance Natural Psilocybine. De levering was snel met daarbij een heldere uitleg hoe het te gebruiken, waar op te letten, etc. Er zat een E-book handleiding bij en die gaf voldoende uitleg.

Het is aangeleverd in een vacuümzak van 15 gram, waarvan je zelf de dosis afweegt. Je gebruikt het om de dag, het liefst in de ochtend. Een klein weegschaaltje is dan wel handig, de keukenweegschaal bleek niet nauwkeurig genoeg.
Het stoppen met koffie drinken was wel even een ding. Ik dacht dat ik niet veel koffie dronk maar blijkbaar toch genoeg om er best wel last van te hebben. Ik drink nog steeds geen koffie en dat bevalt eigenlijk heel goed.

Het was even zoeken naar de juiste dosering/ sweet spot. Ik kwam uit op 1.35 gram om de dag. Toen die eenmaal gevonden merkte ik ook goed de effecten. Ik heb heel goed geslapen, met fijne dromen. Bij het wakker worden, voelde ik mij uitgerust en opgewekt. Als iemand met ADHD zijn rust, concentratie, overzicht en planning niet mijn sterkste punten en dat is dan nog maar zwak uitgedrukt. Een reden om Microdosing met Earth Resonance te proberen was dan ook om te zien of dit anders zou worden of misschien wel te verbeteren. Daarover kan ik zeggen dat ik overdag helder, gestructureerd en geconcentreerd was. Het zal nooit helemaal weggaan maar het was wel van dien aard dat het zelfs mijn collega’s opviel. Ik kreeg complimenten over mijn brieven en verslagen helder, kort en bondig omschreven waren. Ik merkte dat ik niet meer zo snel gestrest of geïrriteerd raakte. Het zal het effect van ADHD medicatie niet halen maar het feit dat Earth Resonance Natural Psilocybine het een natuurlijk product is, die genoeg van de scherpe randen van de ADHD symptomen af haalt, is mij persoonlijk veel waard.

Wanneer ik te hoog in de dosering zat, merkte ik wat meer teruggetrokken te raken en wat meer moeite te hebben met het contacten. Wanneer je niets hoeft, is dat niet zo erg natuurlijk maar als je net als ik met mensen werkt, is dat best lastig. Ik merkte dat ik echt kon genieten van muziek of kunst. Buiten zijn in de frisse lucht werd een soort dagelijkse behoefte en wat mij maar niet lang genoeg kon duren. Mediteren ging makkelijker en was een prettige aanvulling op het geheel. Dat effect heeft nog zo’n twee- drie weken aangehouden nadat de 30 dagen voorbij waren.

Om een lang verhaal kort te maken. Ik ben tevreden. Tevreden over de het bestelgemak, de levering, het gebruik, de uitleg en het effect. Ik vind het fijn een Nederlands product in handen te hebben wat niet de halve wereld over is gereisd om bij mij thuis te komen. Na een periode van rust ga ik zeker door met Microdosing en heb in Earth resonance een prettige leverancier gevonden.

Marie Sofie

 

Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

2 comments

 • Hoi Ruud,

  Het gaat nog steeds goed met mij. Ik heb hierna nog een andere truffel geprobeerd, de psylocybe atlantis. Die was weer heel anders. Goed voor mijn stemming maar weer minder goed voor mijn concentratie. Dit keer merkte mijn collega’s ook een verschil op maar meer in de trant van ‘ben je chagrijnig’ of ‘heb je er geen zin in vandaag’. Na een beetje zakken met de dosering (van 1,35 naar 1 gram) ging dat wel wat beter. Alleen die concentratie, die bleef echt achter.
  Na mijn ‘pauze’ ga ik nog eens de Natural Psylocybe nemen om te zien of het echt dat verschil maakt (en het geen wishful thinking was)

  Groet Marie Sofie

  Marie Sofie
 • Hi Marie Sofie,

  Dankjewel voor je mooie en eerlijke review. Ik heb het met genoegen zitten lezen, zelf heb ik namelijk ook ADHD en ben ik helaas al wat ouder en daarom wat terughoudender met nieuwe medicatie te proberen.

  ‘’maar het was wel van dien aard dat het zelfs mijn collega’s opviel.’’

  Als je eens mijn reactie hieronder terug leest, ben ik benieuwd hoe het nu met je gaat? Zeker met de langer termijn effecten.

  Mvg Ruud

  Ruud

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published